Drugi sastanak na nivou eksperata

10 dhjetor 2020

Një takim tjetër në nivel ekspertësh në mes të përfaqësuesve të Kosovës dhe Serbisë, u mbajt me 10 dhjetor 2020, në Bruksel. Ky takim u mbajt me ndërmjetësimin të Emisarit Special të BE-së Miroslav Lajcak.

Në këtë takim, temë kryesore e diskutimit ishin pensionet dhe kadastri, sidoqoftë në fund të takimit, delegacionet theksuan që nuk arritën në përafrim të qëndrimeve të tyre sa i përket çështjeve në fjalë.