Bibloteka

Libraria shërben si një qendër e hulumtimit ku qytetarët mund të gjejnë materiale të ndryshme për dialogun Kosovë-Serbi. Libraria i dedikohet posaqërisht hulumtuesve dhe studentëve, sidoqoftë është lehtësisht e qasshme dhe e përshtatshme për çdo përdorues. Dokumentet janë të kategorizuara në katër segmente; një kategorizim ky që i’u ndihmon përdoruesve të filtrojnë informacionin shpejtë dhe lehtë.

Dokumentet

Etiketat